Neden Teknemia?


Neden Teknemia?

11.02.2024

Mis gibi bir iyot kokusu, uçsuz bucaksız mavilikler ve martıların sesleri… Kimileri için gündelik hayata verilen bir mola, çoğumuz için huzur demektir deniz. Bu kadar özel olan aktivitelerini gerçekleştirmek için binlerce insan neden her gün Teknemia’yı tercih ediyor? 


İnsanların Teknemia’yı tercih etme sebeplerinden başlıcaları; güven, ulaşılabilirlik, çeşitli ödeme yöntemleri, sürekli misafirlerinin yanında olan müşteri hizmetleri, uygun maliyet ve daha birçoğu. 


Uygun Maliyet


Teknemia turlar ücretlerinden normalde olan satış fiyatları üzerine ek bir ücret koymamakla birlikte çoğu zaman yapılan kampanyalarla piyasanın çok altında ücretlerle turları misafirlerine sunar. Ayrıca özel fırsatlarla indirim kuponu kazanabilir, sonraki turlarınıza çok daha indirimli çıkabilirsiniz. 


Ödeme Kolaylığı


Teknemia’da turlarınızı nakit ödemek zorun değilsiniz. Dilerseniz kredi kartıyla ve taksitle ödeme yapabilir, dilerseniz havale yaparak turlarınıza rezervasyon yapabilirsiniz.


7 Gün Aktif Müşteri Hizmetleri


Turunuzu satın almadan önce ve aldıktan sonra tur danışmanlarımızdan destek alabilir, her türlü sorunuzda ihtiyaçlarınızın karşılanması için Teknemia’ya ulaşabilirsiniz.  


Güven


Teknemia bünyesindeki her kaptan referans ile sisteme eklenmiş olup, Teknemia misafirlerinin görüşleriyle sistemde kalmaktadır. Teknemia bünyesindeki elit kaptanlar ile güvenle, dilediğiniz zaman turlarınızı satın alabilirsiniz. Bu şekilde, günümüzde sektörde yer alan kötü niyetli ve yasa dışı satış yapan kişilerden uzak durmuş olursunuz. 


Ulaşılabilirlik


İnternette kaybolmak yerine, nerede olursanız olun, tüm turları tek bir platformda kolaylıkla inceleyebilir, size en uygun turu seçebilirsiniz.  


Şimdi deniz açılmak için siz de Teknemia üzerinden dilediğiniz tura kolaylıkla ulaşın.